
המצרכים :לחול השוקולד:
לקוביות הקפה:
לבצק הפריך:
לקציפת השמנת ועיגולי בישקוטי:
לגנאש:
אופן ההכנה:1חול שוקולד: מחממים את הסוכר והמים לטמפרטורה של 130 מעלות. 2מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים במהירות עד לקבלת טקסטורה של אדמה. 3קוביות קפה: מבשלים את האספרסו עם הסוכר והאגר אגר כ-3 דקות ברתיחה, מעבירים לתבנית ושולחים למקרר לשעה. לאחר הקירור חותכים לקוביות. 4בצק פריך: מערבבים את הקמח עם החמאה, הקינמון ואבקת הסוכר. מעבדים במעבד מזון ומרדדים. 5אופים את הבצק המרודד כ-15 דקות בחום של 180 מעלות. 6קציפת שמנת: מקציפים את השמנת עם הסוכר ומקפלים פנימה את האספרסו. מצננים. 7טובלים בישקוטי בקפה וחורצים עם רינג לצורת עיגולים. 8הגנאש: מחממים את השמנת עם האספרסו. כשהנוזל מגיע לרתיחה שופכים פנימה את השוקולד הלבן, ומערבבים היטב. מעבירים לשעה במקרר. 9הרכבת המנה: מניחים על הצלחת קצת מכל דבר. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים למערכת אוכל טוב. לכל אוהבי הקפה ההרפתקנים - נספרסו השיקה עכשיו מהדורה מוגבלת של תערובות קפה בטעמי עוגות וינאיות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |