
המצרכים :
למילוי:
לסיר:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את הבצלים בסיר עם מים רותחים עד שהם מתרככים. 2מכינים את תערובת המילוי: מערבבים בקערה את הקוסקוס, עגבניות השרי, הנענע, הצנוברים והבשר הטחון ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה מתוקה וכורכום. 3מקלפים את גלדי הבצל וממלאים בתערובת המילוי. 4מחממים בסיר רחב שמן זית ומוסיפים כרישה קצוצה ושום. מתבלים במלח, פלפל לבן וכורכום. 5מוסיפים את שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי ומערבבים. מוסיפים גם את החומוס ותחתיות הארטישוק. 6מערבבים את חומרי הרוטב היטב ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה וחצי. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |