
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן. 2במחבת עם שמן זית מזהיבים את השום כדקה מעל להבה בינונית. מוסיפים את הסרדינים ואת הפלפל החריף ומבשלים במשך 3-4 דקות. 3כאשר הסרדינים חצי מבושלים, מוסיפים למחבת את הפטרוזיליה, הבזיליקום והנענע, מערבבים בעדינות ומבשלים כדקה נוספת. מוסיפים מעט שמן זית ואת הפסטה המבושלת. אם המחבת נראית יבשה מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה. 4מקפיצים בעדינות עד שהפסטה מצופה ברוטב. מוסיפים פיסטוקים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. 5מניחים פסטה על צלחת הגשה, מפזרים מעל פירורי לחם ומעט גרידת לימון מגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |