אוכל
אוכל

מוסר ים עם אגוזים, על קרם שמנת ובזיליקום

דג מטוגן בחמאה, מוגש עם תערובת אגוזים קלויים על מצע קרם ירוק מבזיליקום ונענע. טעם ומרקם שאין כמוהם

|מאסטר שף| פורסם13:04
מוסר ים עם אגוזים (תמונת AVI: mako)
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 חתיכות מרובעות של מוסר ים
  • 100 גרם תערובת של אגוזי מלך ופקאן
  • 100 גרם חמאה (לטיגון הדג)
  • מעט קמח
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

למצע:

  • בזיליקום
  • נענע
  • תפוח אדמה מבושל
  • כפית ג'ינג'ר מגורר
  • כוס (240 מ"ל) שמנת מתוקה
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 20 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1הכנת המצע: מבשלים את הבזיליקום והנענע במים חמים במשך כמה דקות ומעבירים מיד למי קרח.

2טוחנים במעבד מזון ומוסיפים אליהם את תפוח האדמה המבושל והג'ינג'ר. מעבירים למחבת, מערבבים היטב ומוסיפים שמנת מתוקה, אגוז מוסקט ומלח ופלפל. מבשלים תוך כדי ערבוב כמה דקות, מוסיפים חמאה ומכבים את האש.

3הכנת הדג: מתבלים את הדגים במלח, פלפל ומקמחים אותם מעט. ממיסים את החמאה במחבת, ומכניסים לתוכה בעדינות את חתיכות הדג. כאשר הן משחימות, הופכים לצד השני. כל צד צריך להיות במחבת כ-3 דקות.

4במחבת נפרדת ויבשה, קולים את האגוזים וטוחנים אותם גס.

5ההגשה: מניחים בצלחת גדולה ושטוחה כ-2 כפות מהקרם, עליו מניחים את הדג ועליו אגוזים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il