
המצרכים (6 מנות):לנקניקיות סלמון:
לנקניקיות הלוקוס:
לתרד:
לרוטב פלפלים:
אופן ההכנה:1קוצצים את הסלמון והסלמון המעושן דק. את יתר המצרכים שמים בבלנדר ומרסקים למחית. מוסיפים את המחית לתערובת הסלמון. 2קוצצים את הלוקוס דק. את יתר המצרכים שמים בבלנדר ומרסקים למחית. מוסיפים את המחית ללוקוס. 3מנקנקים את שני סוגי המילויים, עוטפים במעיים סינתטיות או מעיים של טלה. אורך כל נקנקיה 15 ס"מ. 4מבשלים בסיר אידוי (עם מכשיר אידוי מעץ או שושנת מתכת) כ-8 דקות. 5לתרד: מקפיצים את עלי התרד במחבת, 2-3 דקות עד לריכוך. מוסיפים את פלחי המשמש ואת השום ומקפיצים 2 דקות נוספות. מניחים בצד לצינון. 6לפלפלים: חותכים את כל הפלפלים לרצועות דקות ומקפיצים במחבת חמה 4 דקות עם כל התבלינים ושמן הזית. מניחים בצד לצינון. 7הרכבת המנה: מטגנים קלות את שני סוגי הנקניקיות, דקה מכל צד עד להזהבה. במרכז הצלחת מניחים את התרד, ומסביב את רוטב הפלפלים, מניחים על התרד את שתי הנקניקיות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |