
המצרכים (4 מנות):לרוטב:
לקציצות:
לפיתה:
אופן ההכנה:1טוחנים במעבד מזון שום, ג'ינג'ר, צ'ילי ובצל סגול 2מחבבים בסיר או מחבת גדולה את השמן ומטגנים את התערובת הטחונה כחצי דקה. 3מוסיפים את הכרובים, הברוקולי והבטטה ומערבבים. 4מוסיפים קרם קוקוס, חמאת בוטנים, למון גראס וקארי ירוק ומערבבים היטב. מבשלים על אש בינונית עד שהירקות רכים לגמרי. 5מוציאים מהסיר את הלמון גראס וטוחנים את כל התערובת לרוטב חלק. 6בינתיים מכינים את הקציצות: שמים את הבשר בקערה ומוסיפים לו ג'ינג'ר, שום, ביצה, קמח ומלח ומערבבים היטב. יוצרים מהתערובת קציצות. 7מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים. 8מרכיבים את הפיתה: מניחים בה פרוסות בצל, כמה עלי כוסברה ומורחים את הרוטב הטחון. מוסיפים קציצות ומעליהן עוד רוטב. מקשטים עם מעט צ'ילי חריף. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |