
המצרכים :לכעכים:
לכנאפה:
לסירופ הסוכר:
אופן ההכנה:1הכעכים: מערבבים בקערה את כל החומרים למעט השומשום והביצה. מנחים בצד להתפחה במשך כ-40 דקות. 2לשים מעט ומניחים בצד להתפחה נוספת של כ-40 דקות. 3מחלקים את הבצק ל-6 כדורים. 4משטחים כל עיגול לצורת פיתה בעובי של כ-1 ס"מ. 5מורחים בביצה טרופה וטובלים בשומשום. מניחים בצד להתפחה של כ-20 דקות. 6אופים את הכעכים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. 7הכנאפה: טוחנים את שערות הקדאיף ומערבבים עם החמאה. משטחים בתבנית. מגררים את המוצרלה מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות עד שהקצוות משחימים. 8הופכים ומכניסים לתנור לאפייה חוזרת למשך 20 דקות. 9הסירופ: ממיסים סוכר במים. מוסיפים את מי הזהר ומיץ הלימון. לאחר שהסוכר נמס, מורידים מהאש. 10מוציאים את הכנאפה, שופכים מלמעלה את הסירופ, מחזירים פיסטוקים קצוצים ומגישים מיד. 11להגשה: חותכים את הכעכים לרוחב ומכניסים לתוכם את הכנאפה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |