
המצרכים :לפיתה:
לדג:
אופן ההכנה:1הפיתה: בקערה לשים את כל המרכיבים ביחד. שמים בצד למנוחה של 40 דקות בטמפרטורת החדר או 20 דקות בתנור כבוי שחומם מראש ל-200 מעלות (וכובה!), עד להכפלת נפח הבצק. 2אחרי הכפלת הנפח יוצרים כדור ומשטחים לפיתה. מתפיחים על צלחת מקומחת כרבע שעה בטמפרטורת החדר. 3צולים על מחבת כשלוש-ארבע דקות מכל צד. 4הדג: יוצקים למחבת את השמן, צורבים את הדג 3-4 דק' מכל צד, מוסיפים את העגבנייה והשום, ממשיכים לצרוב כדקה מכל צד. 5מוסיפים בצל ירוק, מורידים מהאש, מניחים על הפיתה ויוצקים טחינה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |