אוכל
אוכל

מוסקה

שכבות של חצילים זהובות ומעליהם בשר בקר טרי המכוסה ברוטב עגבניות סמיך. מה עוד אפשר לבקש

|מאסטר שף| פורסם19:16
מוסקה בשרית (תמונת AVI: mako)
Rating:4.151reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 2 חצילים בלאדי
  • 1 בצל גדול
  • כוס של דלעת קצוצה
  • 500 גרם בשר טחון טרי
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 250 גרם רסק עגבניות
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 6 שני שום פרוסות
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה:

1חותכים את החציל לפרוסות כפולות, מזלפים מעט שמן זית ומלח ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות על מצב גריל עד שהחציל משחים.

2בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית עד שקיפות, מוסיפים את הדלעת הקצוצה ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח ופלפל.

3מסדרים את החציל בתבנית ושמים מעליו את הבשר המטוגן.

4מערבבים בקערה את הרסק, המים והשום. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הבשר. מפזרים על הכול כוסברה קצוצה.

5אופים במשך 45 דקות על 160 מעלות. מגישים ונהנים.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (3 מנות):

אנרגיה655 קלוריות
חלבונים48 גרם
פחמימות49 גרם
שומנים30 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השביעית- חלק ב של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il