1חותכים את החציל לפרוסות כפולות, מזלפים מעט שמן זית ומלח ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות על מצב גריל עד שהחציל משחים.
2בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית עד שקיפות, מוסיפים את הדלעת הקצוצה ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח ופלפל.
3מסדרים את החציל בתבנית ושמים מעליו את הבשר המטוגן.
4מערבבים בקערה את הרסק, המים והשום. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הבשר. מפזרים על הכול כוסברה קצוצה.
5אופים במשך 45 דקות על 160 מעלות. מגישים ונהנים.
סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (3 מנות):
| אנרגיה | 655 קלוריות |
| חלבונים | 48 גרם |
| פחמימות | 49 גרם |
| שומנים | 30 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבות
עלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית- חלק ב של העונה החדשה