אוכל
אוכל

רוסטביף עם בצלי שאלוט ושום קונפי

חושבים שמסובך להכין רוסטביף שווה? ויקטוריה ממאסטר שף מכינה רוסטביף מושלם בכלום עבודה, ויש גם בונוס של תוספת בצלי שאלוט ושום קונפי

|מאסטר שף| פורסם11:10
רוסטביף עם בצלי שאלוט ושום קונפי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.427reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לבשר:

  • נתח של 1 קילו אנטריקוט
  • כף שמן זית
  • מלח גס

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות סילאן
  • קורט מלח גס

לבצלים:

  • 5 שיני שום קונפי
  • 5 בצלצלי שאלוט
  • חצי כוס יין לבן
  • כף סילאן

אופן ההכנה:

1מורחים את נתח הבשר בשמן זית ומלח גס.

2מכינים את הרוטב: מערבבים את שמן הזית, הסילאן והמלח הגס. מצפים את הבשר ברוטב ומשרים כשעתיים בטמפרטורת החדר.

3מחממים תנור ל-220 מעלות ואופים את נתח הבשר כחצי שעה.

4בינתיים מכינים את הבצל: במחבת שמים את השום, השאלוט, היין הלבן והסילאן. מוסיפים מעט מנוזלי הבשר שהצטברו בתנור. מטגנים יחד עד שהרוטב מצטמצם. מוסיפים לתבנית הבשר ל-10 הדקות האחרונות של האפייה.

5מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לבשר לנוח כ-10-15 דקות לפני שחותכים אותו. חותכים לפרוסות ומגישים. אפשר להגיש עם מלח גס, פלפל גרוס וטימין בצד.

המתכונים מובאים כפי שנשלחו עלי ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il