אוכל
אוכל

מדליוני פילה לצד חצילים בעגבניות ורושטי

מבדיקה שערכנו, כשהשחיתות היא מושקעת, רגשות האשם פוחתים בשליש. מדליוני פילה משוחים בשמן זית, רושטי עתיר חמאה ולסיום חצילים מטוגנים ברוטב עגבניות. מושחתים, לא נמאסתם

|מאסטר שף VIP| פורסם18:04
סטייק פילה, חצילים בעגבניות ורושטי (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:57reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

לחצילים בעגבניות:

  • 2 חצילים
  • מלח
  • שום קצוץ
  • שמן זית
  • עגבניות קלופות
  • 1 ביצה טרופה
  • פלפל
  • קורט סוכר
  • רסק עגבניות

לרושטי:

  • 3 תפוחי אדמה בגודל בינוני
  • חמאה
  • שמן זית

לסטייק:

  • פילה בקר
  • שמן זית או שומן אווז
  • פלפל
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1החצילים בעגבניות: מקלפים את החצילים וחותכים לפרוסות עגולות שוות. ממליחים ושמים על צלחת עם נייר סופג כדי שהמים ייספגו מהחצילים.

2קוצצים שום ומטגנים בסיר עם שמן זית. חותכים את העגבניות לפרוסות דקות ומוסיפים. מבשלים מעט. טובלים את החצילים בביצה טרופה עד להזהבה, מוצאים ומניחים על גבי נייר סופג. מכניסים לסיר עם העגבניות. מוסיפים מעט מים חמים, מלח, פלפל וקורט סוכר.

3מדללים את רסק העגבניות במים חמים עם מעט סוכר ומוסיפים לסיר. מבשלים כרבע שעה ומורידים מהאש.

4הרושטי: מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים בפומפייה לגודל בינוני. שוטפים במים קרים מאוד מספר פעמים ומייבשים היטב. מכניסים למחבת עם מעט חמאה ושמן זית ומטגנים עד להזהבה.

4מעבירים לכלי שמתאים לתנור. משטחים היטב ומפזרים מעל קוביות חמאה. אופים בתנור כרבע שעה עד עשרים דקות.

5הסטייק: חותכים את הבשר למדליונים שטוחים, משמנים בשמן זית או בשומן אווז. מחממים מחבת עד שהוא לוהט, מפלפלים את המדליונים וצורבים על המחבת דקה מכל צד, לפי מידת העשייה הרצויה. ממליחים במלח גס ומניחים בצלחת לצד החצילים והרושטי.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il