אוכל
אוכל

קישואים ממולאים בשר ברוטב יוגורט

סירות קישואים ממולאות בשר, פטריות וצנוברים, לצד רוטב יוגורט מחלב עיזים עם נענע ושום

|מאסטר שף| פורסם19:32
קישואים ממולאים של סמדי - לפני הבישול (צילום: סמדר וקנין)
צילום: סמדר וקנין
Rating:2.56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 200 גרם בשר עגל חלב
  • 4-5 קישואים קטנים עד בינוניים
  • 1/2 בצל יבש קצוץ
  • 1-2 פטריות פורטבלו ללא הרגל, קצוצות קטן מאוד (לא חובה(
  • מעט צנוברים
  • מעט נענע מיובשת, טחונה
  • יוגורט מחלב עיזים
  • שן שום קלופה, מעוכה וקצוצה

אופן ההכנה:

1קולפים את הקישואים בסכין עם שיניים, כך שהקליפה רק נשרטת ונשאר הצבע הירוק העז. מרוקנים את ליבות הקישואים.

2מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות והבשר, ומקפידים לפורר אותו בעזרת מזלג. מוסיפים צנוברים, נענע יבשה, מלח ופלפל לפי הטעם, מניחים לצינון.

3ממלאים את הקישואים בבשר, משאירים כ-1 ס"מ לפני הסוף וסוגרים עם "מכסה" שקורצים מליבת הקישואים שרוקנו.

4מטגנים את הקישואים על אש קטנה במעט שמן על מנת שיתרככו.

5במקביל מכינים את הרוטב: שופכים את היוגורט לתוך קערה קטנה, מוסיפים שום, נענע מיובשת, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים.

6ההגשה: מניחים את הקישואים בצלחת הגשה, יוצקים מעל רוטב בנדיבות, מפזרים מעט נענע מיובשת ומזלפים שמן זית.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il