
המצרכים :
אופן ההכנה:1קולפים את הקישואים בסכין עם שיניים, כך שהקליפה רק נשרטת ונשאר הצבע הירוק העז. מרוקנים את ליבות הקישואים. 2מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות והבשר, ומקפידים לפורר אותו בעזרת מזלג. מוסיפים צנוברים, נענע יבשה, מלח ופלפל לפי הטעם, מניחים לצינון. 3ממלאים את הקישואים בבשר, משאירים כ-1 ס"מ לפני הסוף וסוגרים עם "מכסה" שקורצים מליבת הקישואים שרוקנו. 4מטגנים את הקישואים על אש קטנה במעט שמן על מנת שיתרככו. 5במקביל מכינים את הרוטב: שופכים את היוגורט לתוך קערה קטנה, מוסיפים שום, נענע מיובשת, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים. 6ההגשה: מניחים את הקישואים בצלחת הגשה, יוצקים מעל רוטב בנדיבות, מפזרים מעט נענע מיובשת ומזלפים שמן זית. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |