מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

אגרול ירקות עם פרוסות אנטרקוט

גלילת ירקות ובשר אנטרקוט בבצק פילו פריך, למנה ראשונה, כתוספת או כעיקרית מפנקת

|מאסטר שף| פורסם11:42
אגרול אנטריקוט (תמונת AVI: mako)

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • בצק פילו, מופשר
  • סטייק אנטרקוט, פרוס לפרוסות
  • גזר
  • קישוא
  • פלפל ירוק חריף
  • פלפל אדום חריף
  • שום
  • שמן לטיגון עמוק
  • חלבון ביצה

אופן ההכנה:

1חותכים את הגזר הקישואים והפלפלים לרצועות. פורסים את השום.

2מטגנים את הירקות הפרוסים ואת השום, עד שהם מתרככים. מניחים בצד לצינון.

3מכינים ריבועים של בצק פילו, מניחים בתוכם ירקות ופרוסות אנטרקוט. סוגרים עם מעט חלבון ביצה ומטגנים בשמן עמוק, עד להזהבה.

* אם יש חשש שהאנטריקוט לא ייטגן מספיק כשהוא עטוף בבצק, ניתן לטגן מעט את הפרוסות לפני.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il