אוכל
אוכל

חזה עוף בלקני ממולא

חזה עוף שלם במילוי גבינת פטה מעודנת, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול. הדרך היחידה לשפר את זה היא לצפות בפירורי לחם ולטגן

|מאסטר שף| פורסם20:05
חזה עוף ממולא (תמונת AVI: mako)
Rating:333reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • חזה עוף שלם עם כנף
  • 50 גרם גבינת פטה מעודנת
  • כף עגבניות מיובשות
  • גרידת לימון
  • שום
  • פירורי לחם
  • ענף תימין טרי
  • 2-3 עלי מרווה
  • מלח
  • פלפל
  • כפית שמן זית

לטיגון:

  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם
  • שמן זית
  • 1-2 שיני שום קצוצות
  • 2-3 עלי מרווה

אופן ההכנה:

1פורסים ודופקים את חזה העוף לסטייק דק, משאירים את הכנף מחוברת.

2מערבבים את הגבינה עם עשבי התיבול, שאר המרכיבים וכפית אחת של שמן זית.

3ממלאים את חזה העוף בתערובת, מגלגלים, טובלים בביצה ומכסים בפרורי לחם.

4מחממים שמן זית במחבת עם שום ומרווה. מטגנים את העוף בכל הצדדים עד שהוא מקבל צבע זהוב.

5מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות לסיום הבישול, לעוד כ-10 דקות.

* לאופציה כשרה: אפשר במקום גבינה להשתמש בתערובת פטריות, ירקות שורש או בחביתה מתובלת.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני התכנית

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il