
המצרכים (2 מנות):
לטיגון:
אופן ההכנה:1פורסים ודופקים את חזה העוף לסטייק דק, משאירים את הכנף מחוברת. 2מערבבים את הגבינה עם עשבי התיבול, שאר המרכיבים וכפית אחת של שמן זית. 3ממלאים את חזה העוף בתערובת, מגלגלים, טובלים בביצה ומכסים בפרורי לחם. 4מחממים שמן זית במחבת עם שום ומרווה. מטגנים את העוף בכל הצדדים עד שהוא מקבל צבע זהוב. 5מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות לסיום הבישול, לעוד כ-10 דקות. * לאופציה כשרה: אפשר במקום גבינה להשתמש בתערובת פטריות, ירקות שורש או בחביתה מתובלת. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |