
המצרכים (2 מנות):
לרטטוי:
אופן ההכנה:1מרוקנים את תוכן העגבניות. 2מערבבים את האורז עם הבצל המגורד, שמן זית והאספרגוס. 3ממלאים את העגבניות בתערובת האורז עד למחצית (לא יותר), מניחים בסיר עם ציר בתחתית ומאדים על אש קטנה, ברתיחה עדינה מאוד, כ-30 דקות. 4רטטוי: מטגנים את הבצל והשום. מוסיפים את הפלפלים, החצילים והקישואים. מוסיפים את העגבניות ומאדים עד לצמצום הנוזלים. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים רוזמרין קצוץ, עארק וסילאן. 5מניחים על צלחת את הרטטוי ועליו את העגבניות הממולאות. מגרדים קליפת ליים (או לימון) מלמעלה ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |