אוכל
אוכל

עגבניות ממולאות באורז ורטטוי

עגבניות בשלות במילוי טעים של אורז בסמטי ואספרגוס,מוגש על רטטוי פלפלים, חצילים, קישואים ועוד. תענוג בכל ביס

|מאסטר שף| פורסם18:40
עגבניות ממולאות (תמונת AVI: mako)
Rating:420reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 3 עגבניות
  • 50 גרם (כשליש כוס) אורז בסמטי
  • חצי בצל, מגורר
  • שמן זית
  • 3 גבעולי אספרגוס, קצוצים דק
  • 200 גרם ציר עוף
  • גרידה מחצי ליים

לרטטוי:

  • שמן זית
  • בצל קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
  • 1פלפל צהוב, חתוך לקוביות
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות
  • 2 חצילים קטנים, חתוכים לקוביות
  • 1 קישוא, חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות, קלופות וחתוכות לקוביות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 5 עלי רוזמרין, קצוצים
  • כף סילאן + עארק

אופן ההכנה:

1מרוקנים את תוכן העגבניות.

2מערבבים את האורז עם הבצל המגורד, שמן זית והאספרגוס.

3ממלאים את העגבניות בתערובת האורז עד למחצית (לא יותר), מניחים בסיר עם ציר בתחתית ומאדים על אש קטנה, ברתיחה עדינה מאוד, כ-30 דקות.

4רטטוי: מטגנים את הבצל והשום. מוסיפים את הפלפלים, החצילים והקישואים. מוסיפים את העגבניות ומאדים עד לצמצום הנוזלים. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים רוזמרין קצוץ, עארק וסילאן.

5מניחים על צלחת את הרטטוי ועליו את העגבניות הממולאות. מגרדים קליפת ליים (או לימון) מלמעלה ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il