אוכל
אוכל

מחמרה בתוך פאי פטאייר

תבשיל בורגול נהדר ועשיר, בניחוח מרווה, בתוך כיס בצק אפוי – מנה יפהפייה

|מאסטר שף| פורסם23:12
מחמארה בפאי פאטייר - מנאל איסמעיל (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל
Rating:4.936reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

למחמרה:

  • 2 כוסות בורגול דק
  • 1 בצל מגורד
  • 2 כפות עגבניות מיובשות
  • 2 פלפלים קלויים
  • כף פלפל שחור
  • כף מלח
  • שמן זית

לבצק:

  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 ביצה
  • כוס שמן זית

מעל המחמרה:

  • 2 בצלי שאלוט פרוס לטבעות
  • חופן עלי מרווה קצוצים
  • 5 כפות שמן זית
  • כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1משרים את הבורגול במים רותחים חמש דקות ומסננים.

2מטגנים את הבצל, העגבניות המיובשות והפלפלים, מוסיפים את הירק, התבלינים והבורגול. מערבבים ומטגנים מעט את הכל יחד.

3מטגנים את הבצל והמרווה במחבת עם שמן זית ומתבלים בפלפל שחור.

4לשים את כל חומרי הבצק, מתפיחים עד להכפלת הנפח ומרדדים לשני עיגולים.

5פותחים כדור בצק אחד בתבנית פאי, ומסדרים כך שיכסה את התחתית והשוליים.

6ממלאים את התבנית עם הבצק במחמרה, מהדקים, ומעל מפזרים את המרווה עם הבצלים.

7פותחים את כדור הבצק השני לעלה, סוגרים בעזרתו את התבנית ומורחים במעט שמן זית. אופים 15 דקות ב-250 מעלות.

מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il