
המצרכים :למחמרה:
לבצק:
מעל המחמרה:
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול במים רותחים חמש דקות ומסננים. 2מטגנים את הבצל, העגבניות המיובשות והפלפלים, מוסיפים את הירק, התבלינים והבורגול. מערבבים ומטגנים מעט את הכל יחד. 3מטגנים את הבצל והמרווה במחבת עם שמן זית ומתבלים בפלפל שחור. 4לשים את כל חומרי הבצק, מתפיחים עד להכפלת הנפח ומרדדים לשני עיגולים. 5פותחים כדור בצק אחד בתבנית פאי, ומסדרים כך שיכסה את התחתית והשוליים. 6ממלאים את התבנית עם הבצק במחמרה, מהדקים, ומעל מפזרים את המרווה עם הבצלים. 7פותחים את כדור הבצק השני לעלה, סוגרים בעזרתו את התבנית ומורחים במעט שמן זית. אופים 15 דקות ב-250 מעלות. מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |