
המצרכים (4 מנות):לבוריק:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים שמן לטיגון עמוק. 2מערבבים בקערה את הטונה, הפלפל, הבצל, הכוסברה והמלח. 3שוברים את הביצים לקערה נפרדת (אחת בכל פעם) ומקפידים שהחלמון ישאר שלם. 4השלב הזה צריך להתרחש במהירות: כשהשמן חם מניחים בו בזהירות עלה סיגר אחד כך שרק חצי ממנו נוגע בשמן וממשיכים לאחוז בצד שמחוץ לשמן. שופכים מעליו קצת מתערובת הטונה ואת הביצה ומניחים מעל את החצי השני של עלה הבצק. 5מטגנים את הבוריק עד שהוא מזהיב ומוציאים לנייר אפייה. 6מכינים את הרוטב: טוחנים את כל מצרכי הרוטב בבלנדר עד לקבלת רוטב אחיד ומגישים לצד הבוריק החם. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |