
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1טוחנים 200 גרם שומן בקר, מוסיפים בצל ובשר בקר וטוחנים. מערבבים זרעי שומר, מלח ופלפל שחור עם חצי כוס מים ומעבירים למטחנה. את התערובת הטחונה מעבירים לקערה. 2מחממים 20 גרם שומן בקר במחבת רחבה. מוסיפים את קוביות הכבד ומטגנים 2 דקות מעל להבה גבוהה, עד שהתבשל כמעט לחלוטין אך נותר ורדרד. מערבבים ביד לתוך הבשר. 3מוסיפים תפוח עץ קצוץ. 4את התערובת הטחונה מערבבים היטב אך בעדינות כדי שתהיה אחידה בצבע. 5מעבירים למכונה ומנקנקים. 6הכנת הנקנקיות: את הנקנקיות מכינים במחבת פסים מעל להבה בינונית, 2 דקות מכל צד. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |