אוכל
אוכל

סנדוויץ' גרבדלקס ושמנת

כריך נורבגי עם סלמון בכבישה ביתית, גבינת שמנת משודרגת וטבעות עדינות עדינות של בצל

|מאסטר שף| פורסם13:52
סנדוויץ גרבלקס של טל קטורזה (תמונת AVI: mako)
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • ג'בטה

  • פילה סלמון נקי מעצמות
  • צרור שמיר
  • 15 גרם סוכר
  • 15 גרם מלח
  • צרור פטרוזיליה
  • שמן זית
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 בצל שאלוט, מקולף ופרוס לטבעות דקיקות
  • כף עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1ממוללים מעט שמיר עם סוכר ומלח, מכסים את הסלמון היטב בתערובת ומניחים לכבישה של לפחות חצי שעה במקרר.

2בינתיים מכינים שמן שמיר: שמים בבלנדר שמיר ומעט פטרוזיליה ויוצקים שמן זית עד לכיסוי. טוחנים לתערובת חלקה ומסננים מעלים, אם יש.

3מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים שתי כפות מהקצפת לגבינת השמנת, כדי לתת לה מעט אווריריות.

4מוסיפים 2 כפיות שמן שמיר לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.

5כשהסלמון מוכן שוטפים אותו היטב משאריות הסוכר והמלח, ופורסים דק דק, לעובי של כ-3 מ"מ.

6מרכיבים את הכריך: מורחים צד אחד של הג'בטה בגבינת השמנת המתובלת, ומסדרים פרוסות סלמון. מטפטפים מעט משמן השמיר. מוסיפים את טבעות השאלוט ומפזרים מעט עירית ושמיר קצוצים. סוגרים את הלחמנייה ומגישים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il