
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממוללים מעט שמיר עם סוכר ומלח, מכסים את הסלמון היטב בתערובת ומניחים לכבישה של לפחות חצי שעה במקרר. 2בינתיים מכינים שמן שמיר: שמים בבלנדר שמיר ומעט פטרוזיליה ויוצקים שמן זית עד לכיסוי. טוחנים לתערובת חלקה ומסננים מעלים, אם יש. 3מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים שתי כפות מהקצפת לגבינת השמנת, כדי לתת לה מעט אווריריות. 4מוסיפים 2 כפיות שמן שמיר לתערובת הגבינה ומערבבים היטב. 5כשהסלמון מוכן שוטפים אותו היטב משאריות הסוכר והמלח, ופורסים דק דק, לעובי של כ-3 מ"מ. 6מרכיבים את הכריך: מורחים צד אחד של הג'בטה בגבינת השמנת המתובלת, ומסדרים פרוסות סלמון. מטפטפים מעט משמן השמיר. מוסיפים את טבעות השאלוט ומפזרים מעט עירית ושמיר קצוצים. סוגרים את הלחמנייה ומגישים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |