
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:להכנת הממולאים: 1פורסים את החצילים לאורך לפרוסות דקות. 2מחממים מחבת עם מעט שמן. 3טובלים את פרוסות החציל בחלבון הביצה (שמרו את החלמון, נזדקק לו בהמשך) ומטגנים. לאחר מכן, מוציאים ומניחים על נייר סופג. 4קוצצים בצל, כוסברה, את בשר הסינטה וכותשים את השום. 5את הבצל השום והכוסברה מטגנים על מחבת עם מעט שמן ומוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. כשהכול מתחיל להזהיב, מוסיפים את בשר הסינטה הקצוץ ומערבבים למשך 5 דקות. 6מורידים מהגז, מוסיפים לתערובת את החלמון ומערבבים. 7לוקחים את החציל המטוגן ואת התערובת עם הבשר, מניחים את התערובת על קצה החציל ומגלגלים (כמו סיגר). לבישול: 8בסיר שטוח מניחים עגבנייה קצוצה יחד עם שום כתוש ופלפל חריף אדום קצוץ. 9מוסיפים שמן ואת כל התבלינים הדרושים לפי הטעם: מלח, פלפל שחור, כורכום ופפריקה. 10מבשלים למשך חצי שעה כאשר הסיר סגור במכסה ומערבבים מדי פעם. 11מניחים את החציל המגולגל בתוך הסיר של הרוטב ומבשלים לעוד כחצי שעה. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |