
המצרכים :לקובה נייה:
לאיולי:
לבייגל:
לציפוי הבייגל:
אופן ההכנה:1קובה נייה: טוחנים פעמיים במטחנת בשר את כל המרכיבים (מלבד הפילה ושמן הזית), למשחה חלקה וגרוסה מעט. 2קוצצים בסכין את הפילה, ומוסיפים את שאר המרכיבים לקרש החיתוך. קוצצים 10 דקות, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית ומעסים את המלית. משאירים למנוחה ל-10 דקות. 3איולי: מערבלים את החלמונים במעבד מזון עם חרדל, קליפת לימון, חומץ, מלח ופלפל. מוסיפים בהדרגה את השמן ובסוף את הקליפה של הפלפל החריף. מניחים בצד. 4בייגל: שמים במיקסר את הקמח עם השמרים והסוכר. מערבלים דקה ומוסיפים את השמן והמים ומערבלים עוד 2 דקות. מוסיפים את המלח ואת הפלפלים ומערבלים 10 דקות. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים 20 דקות. 5מערבבים את השומשום עם הזעתר והפלפל השחור, ומחממים תנור ל-200 מעלות במצב טורבו. 6בידיים משומנות פותחים את הבצק ומחלקים ל-4 כדורים. טובלים כל כדור במים ואז בתערובת השומשום, ומניחים להתפחה 10 דקות. אופים 20 דקות ומזלפים שמן זית מעל. 7הגשה: מכדררים את כל המסה של הקובה נייה לכדור, ומרדדים בין 2 ניירות אפייה. מעבירים לצלחת ומזלפים שמן זית מעל. מניחים בצד כף איולי ובייגל. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |