
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
למילוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל 180 מעלות. 2מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה על אש גבוהה. מוסיפים את הפלפלים וכאשר צבעם הופך מבריק מוסיפים את השום ומבשלים ביחד כ-30 שניות (נזהרים לא לשרוף), מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. 3משאירים על אש בינונית-גבוהה ומערבבים מדי פעם כדי שהתחתית לא תישרף. לאחר כ-10 דקות מועכים מעט את העגבניות עם הכף, מוסיפים את הפטרוזיליה, הפרמז'ן והסילאן, טועמים ומוסיפים מלח אם צריך. ממשיכים לבשל על אש נמוכה. 4מכינים את מילוי הנקניקייה האיטלקית: בעלי ומכתש טוחנים את הבצל היבש, זרעי הכוסברה וזרעי השומר עד לקבלת אבקה. 5מערבבים יחד עם הבשר הטחון ושאר מרכיבי הנקניקייה. אם רוצים, אפשר לטגן מעט מהבשר במחבת כדי לבדוק את התיבול, ולתקן במידה וצריך. 6ממלאים את הקלאמרי: חותכים חור קטן בקצה השק של כל קלאמרי. 7מכניסים את תערובת הבשר לשק זילוף עם פיה רחבה שמתאימה לפתח הדיונונים ומלאים כל דיונון כמעט עד הסוף. 8מכניסים את הקלאמרי הממולאים לרוטב ומגלגלים מעט בתנועות עדינות כדי שיתכסו ברוטב מכל הכיוונים. 9מבשלים כ-10 דקות ללא מכסה. 10מכסים ומכניסים לתנור לכ-50 דקות כאשר כל רבע שעה מערבבים והופכים את הקלאמרי. מגישים עם פטרוזיליה טריה מעל, והרבה לחם טרי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |