1מוהלים את הטחינה במים עד לדרגת סמיכות רצויה. מתבלים לפי הטעם ויוצקים שלולית של טחינה שממלאת את כל תחתית הצלחת.
2חוצים את החציל לאורך, צורבים היטב על מחבת פסים את אחד החצאים עם שמן זית, מלח ופלפל. לאחר הצריבה מניחים בצלחת, על גבי הטחינה.
3מניחים על גבי הסינטה דפי גזר טרי, קושרים עם חוט צלייה, מורחים בשמן זית ומפלפלים. צולים במחבת פסים עד לדרגת צלייה אהובה.
4מתבלים היטב את כל הירקות בשמן זית, מלח ופלפל. צורבים אותם היטב על מחבת פסים.
3לצד החציל והנתח, מסדרים את הירקות הצרובים, זורים מעל פפריקה וכמון, מעטרים בעלי פטרוזיליה טריים ומגישים חם.