אוכל
אוכל

עלי בוקצ'וי מוקפצים וסלט מוסר ים

שילוב מפתיע של קר וחם עם סלט מעלי ראשד ושומר, עם דג מוסר ים שנכבש במיץ לימון ועלי בוק צ'וי שהוקפצו במרק סרפדים

|מאסטר שף VIP| פורסם13:58
מערת קונכיה טרייה (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:1.98reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • עלי רשאד חתוכים גס
  • עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • שומר, חתוך לקוביות
  • מוסר ים, חתוך לקוביות
  • 1/2 פלפל חריף
  • לימון שלם
  • פלפל
  • מלח
  • שמן זית
  • צרור בוקצ'וי
  • עלי סרפד
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • צרור תרד טורקי

אופן ההכנה:

1הסלט: מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הלימון. סוחטים פנימה את הלימון, מוסיפים מלח וכובשים את הדג.

2בסיר עם מים ומעט מלח מבשלים את עלי הבוקצ'וי. בסיר נפרד מבשלים את עלי הסרפד. מטגנים קלות את הבצל והשום, מוסיפים את התרד. מקפיצים ביחד עם הבוק צ'וי במרק הסרפד.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il