
המצרכים :(ל-2 תבניות טארט בקוטר 12):
למלית:
לקולי תותים:
אופן ההכנה:1לתחתית: מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בצק רך ואחיד. אם הוא מרגיש רך מדי ניתן להוסיף מעט קמח. משטחים את הבצק על שתי תבניות הטארט, מחוררים את התחתית בעזרת מזלג. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לאפייה ראשונה של 10 דקות. מוציאים ומורידים את נפח הבצק בעזרת כפית. 2מגררים את קליפת הלימון לתוך קערה, סוחטים את כל הלימונים ומוסיפים את מיצם לקערה, ביחד עם 3 חלמוני ביצה. מקציפים 3 דקות, עד לקבלת מעט נפח. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים. 3במיקסר מקציפים את 3 החלבונים במהירות גבוהה 4-5 דקות לקציפה יציבה. מקפלים בעדינות אל תוך תערובת הלימון עד לקבלת בלילה אחידה. 4יוצקים את הבלילה אל תבניות הטארט ומחזירים לאפיה של כ 15 דקות, עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים ונותנים לתבניות להתקרר. אם רוצים ניתן לבזוק מעל אבקת סוכר. 5לקולי: שמים את התותים החתוכים עם הסוכר בסיר קטן מעל להבה גבוהה. מבשלים 2-3 דקות, עד שהסוכר נמס והתערובת מבעבעת. מסירים מהאש, מקררים ומוסיפים קוביות זעירות של פלפל הבנרו (או פלפל חריף אחר). מגישים לצד הפאי. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |