
המצרכים (4 מנות):לבצק:
לאגסים אפויים:
למילוי:
לרוטב גרנה פדנו:
להגשה:
אופן ההכנה:1בסיר חסין חום שתחתיתו מרופדת בנייר אפייה מניחים 4 אגסים קטנים שלמים - אגס אחד לכל מנה, ואופים ב-180 מעלות למשך 45-60 דקות, עד לריכוך האגסים. 2בצק רביולי: על משטח עבודה לשים קמח, ביצים ומלח ומגבשים לבצק. מחלקים ל-3 חלקים ומשהים ל-10 דקות. 3מכינים את המילוי: במחבת ממיסים 100 גרם חמאה, מוסיפים את האגסים הקצוצים ומבשלים על להבה גבוהה במשך 5 דקות עד לריכוך קל. 4בסיר נוסף שמים את השמנת יחד עם הגבינות ומעט פלפל שחור ומצמצמים את הנוזלים (בערך 10 דקות אגב ערבוב מעל להבה נמוכה). מוסיפים לסיר את האגסים הקצוצים, מערבבים ומסירים מהגז. 5רוטב גבינת גרנה פדנו: בסיר שמים שמנת יחד עם הגרנה פדנו ומצמצמים את הנוזלים. מכבים את הגז ומניחים בצד להגשה. 6הכנת הרביולי: מעבירים את הבצק במכונת פסטה ומרדדים עד לעובי מס 2, דרגה אחת לפני הדק ביותר. קורצים ריבועים מהבצק. בסיר מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את בצק הרביולי, 6-8 ריבועי בצק בכל פעם עד שהוא צף. מסננים. 7להגשה: במחבת ממיסים 50 גרם חמאה עם עלי מרווה. משמנים צלחת במעט חמאה ומניחים עליה 4-5 יריעות רביולי לכל מנה. מעל כל רביולי מניחים מקרם הגבינה והאגסים ומכסים ברביולי נוסף. יוצקים מעל מרוטב החמאה והמרווה. 8יוצקים את רוטב גבינת הגרנה פדנו על האגסים השלמים, כך שיהיו מכוסים היטב. מניחים אגס אחד על כל מנה. בוזקים מעל מעט פפריקה ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טובעל ידי מתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |