
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2קוצצים את הבצל. מחממים מחבת עם כף שמן זית וכף שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד השחמה. 3חותכים את נתחי הפרגית לקוביות קטנות ומוסיפים לבצל. 4מוסיפים את השקדים הפרוסים, חותכים את המשמשים לקוביות ומוסיפים גם. מתבלים במלח, פלפל, שורש ג'ינג'ר וסילאן ומערבבים היטב. 5ממשיכים לטגן תוך ערבוב עד לצמצום נוזלים ומיצוי טעמים. לקראת הסוף מוסיפים את חזה העוף הטחון ומערבבים היטב. מורידים מהאש. 6מרססים מחבת עגולה שיכולה להיכנס לתנור בשמן קנולה. מניחים 2 עלי פילו ומרססים שוב בשמן. מערבבים את הסוכר החום, הקינמון והשקדים הטחונים ובעזרת כף מפזרים שכבה דקה על עלי הפילו. שמים שכבת עלי פילו נוספת, מרססים בשמן ומפזרים עוד שכבה מתערובת הסוכר, השקדים והקינמון. 7מכסים בשכבת עלי פילו נוספת, שופכים עליה את תערובת העוף ומשטחים. מקפלים את קצות עלי הפילו על המילוי ומכסים בעלה נוסף במרכז. מרססים בשמן. 8צולים את הפסטייה על האש 3-4 דקות, עד להשחמת התחתית. מכניסים את המחבת לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שבצק הפילו קריספי וזהוב. 9מפזרים אבקת סוכר ושקדים ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |