
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את תפוחי האדמה והבטטות בשמן עמוק עד למצב צ'יפס. מניחים על נייר סופג. 2בסיר שטוח מטגנים בשמן זית את הבצלים הפרוסים עד שהם צהבהבים, וסוגרים את סטייק הפרגית משני הצדדים. 3מוסיפים לכוס המים הרתוחים את כל התבלינים, מערבבים ויוצקים לסיר עם הפרגיות והבצל. 4מוסיפים את מיץ הלימון, ומבשלים על להבה קטנה כ-15 דקות. 5מסננים את תפוחי האדמה, מצרפים לסיר וממשיכים לבשל עוד 20 דקות (בשלב הזה אפשר לתקן תיבול). 6ברגע שהנוזלים הצטמצמו מכבים את האש. 7מסדרים על צלחת סטייק, תפוחי אדמה ובטטות, ומגישים. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות)
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |