
המצרכים :מרכיבים:
לציפוי:
אופן ההכנה:1השוקולד: ממיסים על אש קטנה את השוקולד מריר, החמאה והחלב. 2במיקסר מקציפים את עשרת החלמונים ביחד עם חצי כוס סוכר במשך 2 דקות ומוסיפים קורנפלור. 3מחברים את השוקולד עם החלמונים ומוסיפים את הצ'ילי היבש. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את עשרת החלבונים ומכניסים בהדרגה את החצי השני של כוס הסוכר עד שמתקבל קצף יציב ומבריק. מחברים את הקצף עם התערובת ומקפלים. מעבירים לתבנית עגולה. מכניסים לתנור ל-50 דקות. 5הציפוי: בסיר ממסים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד המריר. שופכים את הציפוי על העוגה ומפזרים טיפה מלח גס מלמעלה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |