
המצרכים :
אופן ההכנה:1הבצק: מעבדים ביחד קמח, עגבניות מרוסקות, מלח ופלפל בבלנדר על מהירות נמוכה עד שנוצר בצק. לשים את הבצק 10-15 דקות ומוסיפים קמח במידת הצורך עד שמתקבל בצק יחסית קשה. עוטפים בניילון נצמד מעבירים למקרר לרבע שעה. 2רוטב: טוחנים בבלנדר מוט שום, בזיליקום, פטרוזיליה ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומניחים לכ-10 דקות. מסננים דרך חיתול בד. 3מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ וחותכים לפסים של 2 ס"מ רוחב על 12 ס"מ אורך. 4מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח 7-10 דקות, עד שהפסטה צפה ומגיעה למידת אל דנטה. 6מסדרים את הפסטה על צלחת. מוסיפים כף רוטב על כל 300 גרם פסטה ומערבבים בעדינות. המתכונים מובאים פה כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |