
המצרכים :למקל לחם:
לברולה:
לעשבים:
אופן ההכנה:1בקערת המיקסר מניחים את כל החומרים ללחם מלבד המים ומתחילים לישה. מוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק נוח למגע, וממשיכים ללוש במיקסר במהירות בינונית כ-7 דקות. מניחים במקום חמים כחצי שעה להתפחה. 2אחרי ההתפחה מעצבים לצורת מקלות, מתפיחים שוב כ-20 דקות ואופים ב-180 מעלות כרבע שעה. 3לברולה פלפלים חריפים: קולים את כל הפלפלים על אש גלויה, מניחים בקערה, סוגרים בניילון נצמד ומשהים ל-10 דקות. מקלפים את הקליפה השרופה ומנקים מהעוקץ והגרעינים. 4טוחנים במעבד מזון את הפלפלים הנקיים, הגבינה והתבלינים, עד לקבלת משחה חלקה. טועמים ומתקנים תיבול. מסדרים את המשחה ברינג בגודל הרצוי, מקפיאים חצי שעה או מעבירים למקרר לכמה שעות. 5שוטפים את העלים של הסלט במי קרח, מסננים ומייבשים. 6מטגנים בשמן עמוק את השקדים להזהבה קלה, מוציאים וממליחים. 7בצלחת גדולה שמים את העלים, מתבלים בעדינות בלימון, שמן זית מלח ופלפל ומפזרים שקדים. 8לפני ההגשה: מפזרים סוכר על הברולה בשכבה דקה ואחידה מקפיאים כמה דקות. שורפים את שכבת הסוכר בעזרת ברנר עד שהסוכר מתקרמל והופך לשכבה פציחה. מעבירים את הברולה ללא הרינג לצלחת עם העשבים, מזליפים עוד קצת שמן זית ומלח, מניחים מעל את המקל לחם ומגישים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |