אוכל
אוכל

סשימי טונה בשלושה רטבים

את סשימי הטובה הזה לא תשכחו. יהודה עמר ממאסטר שף מכין פרוסות דקות של טונה נאה עם שלושה רטבים: רוטב יוזו, רוטב משמשים ורטב איולי צ'ילי, שמשתלבים מושלם

|מאסטר שף| פורסם17:22
סשימי טונה בשלושה רטבים (צילום: מאסטר שף, קשת)
צילום: מאסטר שף, קשת
Rating:510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

לסשימי:

  • 300 גרם טונה אדומה טרייה פרוסה דק
  • חופן מיקרו בזיליקום
  • חופן מיקרו אפונה
  • חופן מיקרו חרדל
  • חופן מיקרו אמריטיוס
  • 3 מיני צנונית
  • 1 מלפפון פרוס דק בקולפן
  • 3 עגבניות שרי חתוכות לסירות

רוטב איולי צ'ילי:

  • 1 כוס מיונז
  • חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כפית צ'ילי חריף יבש

רוטב משמשים:

  • 100 גרם משמש מיבש חתוך לקוביות
  • 1 כוס תפוז טרי
  • מעט זעפרן
  • 2 כפיות יוזו

רוטב יוזו:

  • 20 מ"ל מיץ יוזו
  • 20 מ"ל מירין
  • 10 מ"ל שמן שומשום
  • 40 מ"ל סויה

אופן ההכנה:

1מכינים את רוטב הצ'ילי: טוחנים את כל המרכיבים שלו ביחד לרוטב אחיד.

2מכינים את רוטב המשמשים: טוחנים את כל המרכיבים יחד ומעבירים דרך מסננת כדי לקבל רוטב חלק.

3מכינים את רוטב היוזו: מערבבים את כל מצרכי הרוטב לקבלת רוטב אחיד.

4מסדרים על צלחת את פרוסות הטונה ואת הירקות ומפזרים את הרטבים כפי שרוצים. מגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il