
המצרכים :לצ'ייסר סביצ'ה:
לרוטב:
לצ'ייסר ספיריטוזה ירקות:
לצ'ייסר שיפוד ערמונים ומח עצם:
לצ'ייסר ליקר שוקולד תפוז וטוויל שוקולד:
אופן ההכנה:צ'ייסר סביצ'ה:1מערבבים את מרכיבי הרוטב ומאזנים טעמים עם פלפל ומלח. 2מבשלים את תפוח האדמה במי מלח וחותכים לקוביות. 3חותכים את פילה האינטיאס לרצועות דקות. בעזרת מנדולינה פורסים לפרוסות דקות את הצנונית, השומר והבצל. קוצצים דק את הפטרוזיליה. 4מערבבים את הירקות והדג עם הרוטב ומוסיפים את תפוח האדמה והתירס. מסדרים בכוסות צ'ייסר. צ'ייסר ספיריטוזה ירקות:1קוצצים דק את העגבניות, הפלפלים, הבצל והשום ומבשלים בסיר כחצי שעה. מתבלים במלח ופלפל וכשהרוטב מוכן טוחנים הכל לכדי מחית אחידה. מוסיפים את השמנת המתוקה והוודקה. 2מסדרים על תבנית אפייה עגבניות שרי צהובות, תפוחי אדמה קטנים וכרוב ניצנים. מזלפים מעל הכל שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס ומכניסים לתנור ל-15 דקות עד להשחמה יפה. חותכים לחצאים ומגישים בצ'ייסר על רוטב העגבניות. צ'ייסר שיפוד ערמונים ומח עצם:1מבשלים את מח העצם עם הרוזמרין, הפטריות והערמונים בציר הבקר כשעה. מוסיפים את הוויסקי. 2מכינים שיפוד מענף הרוזמרין ונועצים עליו ערמון, פטרייה וביניהם את פנים מח העצם. 3מגישים בצ'ייסר עם הרוטב בפנים. צ'ייסר ליקר שוקולד תפוז וטוויל שוקולד:1מחממים את השוקולד על בן מארי עד שהוא נמס. 2מוסיפים גרידת תפוז ושוט של וודקה אספרסו ומערבבים עד שהאלכוהול קצת מתאדה (לא לחלוטין) ונבלע בשוקולד. 3חותכים את האגסים לפלחים. מחממים במחבת את הסוכר עד ליצירת קרמל ומכניסים את האגסים, לציפוי. 4ממלאים את הצ'ייסר ברוטב השוקולד ומניחים מעל פרוסת אגס מקורמלת. המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:צ'ייסר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |