אוכל
אוכל

כופתאות שזיפים

מתכון הילדות של אביבה פיבקו ממאסטר שף

|מאסטר שף| פורסם17:18
המנה של אביבה
Rating:4.859reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 ק"ג שזיפים

  • 750 גרם תפוח אדמה (רצוי מהזן הקמחי)
  • 225 גרם קמח
  • מלח
  • 2 ביצים
  • חמאה
  • סוכר
  • קינמון
  • קוביות סוכר

אופן ההכנה:

1מבשלים את התפוח אדמה עד שהוא רך ומבושל . מקררים, מקלפים ומועכים לפירה. 2. מוסיפים קמח, מלח וביצים ולשים את הבצק. 3. מגלענים את השזיפים ושמים קובית סוכר במקום הגלעין. 4. עוטפים כל שזיף בבצק בעובי חצי ס"מ כדי ליצור את הכופתאות 5. מבשלים במים רותחים כ-7 דקות, עד שהם צפים 6. מוציאים מהמים ומטגנים בפירורי לחם וחמאה 7. מוסיפים לפירורי הלחם סוכר וקינמון לפי הטעם ומגישים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il