
המצרכים (6 מנות):למוסקה
לבשמל
אופן ההכנה:המוסקה 1מטגנים את הבצל והבשר הטחון בסיר. 2בסיר נפרד מטגנים את הגזר ותפוח האדמה עד לריכוך. 3מוסיפים רובת לסיר עם הבשר ומערבבים. 4מוסיפים את התבלינים, רסק העגבניות וחצי כוס מים קטנה, ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה. 5מערבבים את החלב, הקמח, המלח והביצה הטרופה ופורסים את החצילים לפרוסות דקות. 6טובלים את החצילים בתערובת ומטגנים עד שהם מעט שרופים. 7מסדרים את החצילים ותערובת הבשר בתבנית שכבות שכבות. 8מכינים בשמל: מרתיחים כוס חלב עם החמאה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. כשמגיע לרתיחה מוסיפים עוד חצי כוס חלב וקמח. מערבבים עד שמגיע לסמיכות. 9מורידים מהאש, מוסיפים בזריזות ביצה ומערבבים היטב. 10שופכים את הבשמל על המוסקה, ומכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות, עד שהבשמל מזהיב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |