
המצרכים (3 מנות):ללחמניות:
לקורקבנים:
אופן ההכנה:1מכינים את הלחמניות: במיקסר לשים את הקמח, השמרים, הסוכר והמים לבצק אחיד. מוסיפים את המלח ולשים כ-10 דקות. מכסים ומניחים לתפיחה של כשעה, עד הכפלת נפח. 2בינתיים מבשלים את הקורקבנים עם מים עד לכיסוי, בסיר לחץ כחצי שעה. 3מכינים את הרוטב: בסיר שמים את השמן, הפפריקה, הפלפל היבש, שיני השום, המלח, הכמון, הכורכום, הפלפל והמים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. כשהרוטב רתח מורידים את המכסה ומבשלים מעט עד שהוא מצטמצם. 4מוסיפים לרוטב את הקורקבנים וגרגירי החומוס ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות. 5לשים מעט את הבצק שתפח ומחלקים לכ-20 חלקים שווים. יוצרים מכל אחד מהם לחמניה בצורה שרוצים ומניחים בצד לתפיחה של כ-20 דקות. 6מחממים תנור ל-180 מעלות. מורחים על הלחמניות התפוחות את הביצה הטרופה, מפזרים שומשום ואופים אותן כ-20 דקות, עד שהבצק שחום לגמרי. מגישים יחד עם הקורקבנים והרוטב. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |