
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1מטגנים בצל, פטריות ושום ביין לבן וברנדי, מוסיפים שמנת ומסמיכים עם קמח. 2על מחבת לוהטת צורבים את האנטרקוט. מוסיפים מעט מהתבלינים מכל צד וחותכים את הנתח לקוביות קטנות. 3מחממים תנור ל-220 מעלות. פורסים את בצק העלים, שמים במרכז את הבשר ומוזגים מרוטב השמנת. סוגרים, מושחים בביצה ומכניסים לתנור. אופים עד שהבצק אפוי וזהוב מלמעלה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |