אוכל
אוכל

מאפה בשר עם שמנת

כך תזהו אוכל נחמה: יש בו בשר, שמנת ובצק. קבלו דרך נהדרת להפוך נתח להרבה יותר מסתם אנטרקוט על האש, כשבצק העלים סופג לתוכו את כל המיצים ורוטב השמנת והפטריות. מושחת וטוב לו

|מאסטר שף VIP| פורסם14:32
מאפה בשר עם שמנת (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:441reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

מרכיבים:

  • בצל
  • פטריות
  • שום
  • יין לבן
  • ברנדי
  • שמנת לבישול
  • קמח
  • נתח אנטרקוט
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פלפל לבן
  • בצק עלים

אופן ההכנה:

1מטגנים בצל, פטריות ושום ביין לבן וברנדי, מוסיפים שמנת ומסמיכים עם קמח.

2על מחבת לוהטת צורבים את האנטרקוט. מוסיפים מעט מהתבלינים מכל צד וחותכים את הנתח לקוביות קטנות.

3מחממים תנור ל-220 מעלות. פורסים את בצק העלים, שמים במרכז את הבשר ומוזגים מרוטב השמנת. סוגרים, מושחים בביצה ומכניסים לתנור. אופים עד שהבצק אפוי וזהוב מלמעלה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

>> ביף וולינגטון של גורדון רמזי

>> מאפה בשר חגיגי של אביבה פיבקו

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il