
המצרכים :לפירה:
לקונפי שום:
לירקות:
לפילה טלה:
אופן ההכנה:1בסיר עם מים שמים שורש פטרוזיליה וארטישוק ירושלמי ומבשלים עד לריכוך. מוסיפים מעט שמן זית ומלח ומועכים במוט בלנדר. 2הקונפי שום: מחממים תנור ל-175 מעלות. חותכים את החלק התחתון של ראש השום, מפזרים מעל שמן זית ומעט מלח ומניחים עם הצד החתוך כלפי למטה על נייר כסף. עוטפים ומכניסים לתנור ל-40 דקות. מוציאים ומועכים היטב במעבד מזון. 3חותכים את עגבניות השרי לשניים, מוסיפים מעל שמן זית, פרוסות שום, תימין חתוך ומלח ומכניסים לתנור ל-45 דקות. 4האספרגוס: במחבת חמה קולים את האספרגוס עם מעט שמן זית. משאירים את האספרגוס ירוק וחי. 5הקונפי ארטישוק: קולפים את הארטישוק, פורסים ומבשלים בשמן זית על אש נמוכה עד לריכוך. 6הפילה טלה: מפלפלים את הפילה ומפזרים משני הצדדים תימין/ רוזמרין/ אורגנו טרי. מניחים בצד למשך כשעה לפחות. 7מסירים את הירך ומטגנים לטגן במחבת מחוממת היטב עם מעט שמן זית, עד להשחמה מכל הצדדים. 8מחממים תנור ל-165 מעלות. מכניסים את הפילה למשך ל7-8 דקות. 9מניחים בצד ומכסים בנייר כסף למשך 10 דקות. לאחר מכן, פורסים לפרוסות עבות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |