
המצרכים (2 מנות):לדג:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מתבלים את הג במלח ופלפל. מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מחממים שמן במחבת ומטגנים את הדג בשלמותו משני הצדדים להזהבה. מעבירים את הדג לתנור ל-10 דקות. 3מחממים בסיר קטן מים וכשהם רותחים מוסיפים את הבצל הפרוס עד שהוא רך. טוחמים במעבד מזון לקרם בצל. 4במקביל, צולים על מחבת או בתנור את עגבניות השרי עד שהן רכות. טוחנים במעבד מזון לקרם עגבניות. 5מטגנים במחבת את השום והג'ינג'ר כדקה. מוסיפים כף גדושה של קארי צהוב את הפפאיה ומטגנים כדקה. מוסיפים את מחית הבצל ומטגנים עד להשחמה קלה. מוסיפים את מחית העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כמה דקות. מוסיפים שמנת ומערבבים. 6מניחים את הרוטב על צלחת ומעל מסדרים את הדג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |