
אגרול ממולא בחזה עוף ומטבוחה במרק עגבניותמרק עגבניות פשוט ומרענן בליווי בצק פריך עם עוף ועשבי תיבול![]() |
המצרכים (6 מנות):למטבוחה
למילוי
למרק העגבניות
אופן ההכנה:להכנת המטבוחה: 1מטגנים במחבת עם מעט שמן את השום ומוסיפים את העגבניות. מבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה. 2מטגנים את הגמבה במחבת נפרדת, מוסיפים את הפלפל החריף וממשיכים לטגן מעט. 3מוסיפים את הפלפלים לסיר העגבניות, מוסיפים מלח ומעט צ'ילי גרוס חריף. מבשלים עוד כשעה על אש מאוד נמוכה. להכנת המילוי: 1מקפיצים מעט את העוף והנבטים במחבת עם מעט שמן זית, מלח, פלפל וקארי. 2ממלאים כל פיסת בצק במעט תערובת. סוגרים את הבצק (להידוק הבצק ניתן להיעזר במעט קמח ומים) ומטגנים בשמן עמוק. להכנת מרק העגבניות: 1מטגנים במחבת עם מעט שמן את הבצל, השום, הפטרוזיליה והכרפס. 2מוסיפים את העגבניות, מכסים את המחבת וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד להתרככות. 3בתום הבישול טוחנים מעט את הכל במעבד מזון לקבלת מרקם יותר חלק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |