אוכל
אוכל

אגרול ממולא בחזה עוף ומטבוחה במרק עגבניות

מרק עגבניות פשוט ומרענן בליווי בצק פריך עם עוף ועשבי תיבול

|מאסטר שף| פורסם21:30
מאסטר שף (תמונת AVI: mako)
Rating:4.823reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

למטבוחה

  • 6 שיני שום, פרוסות
  • שמן לטיגון
  • 1 ק"ג עגבניות, קלופות וחתוכות לקוביות
  • 1 גמבה גדולה, חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל חריף ירוק, קצוץ
  • מלח
  • מעט צ'ילי גרוס חריף

למילוי

  • 1 חבילת בצק סיגר (לאגרול)
  • 1/2 ק"ג חזה עוף, חתוך לרצועות
  • 1 חבילת נבטים
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • מעט קארי
  • שמן לטיגון עמוק

למרק העגבניות

  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום
  • מעט פטרוזיליה
  • מעט כוסברה
  • מעט כרפס
  • שמן לטיגון
  • 7 עגבניות, חתוכות לקוביות
  • 5 עגבניות מרוסקות
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • (ניתן להוסיף מעט ציר ירקות)

אופן ההכנה:

להכנת המטבוחה:

1מטגנים במחבת עם מעט שמן את השום ומוסיפים את העגבניות. מבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה.

2מטגנים את הגמבה במחבת נפרדת, מוסיפים את הפלפל החריף וממשיכים לטגן מעט.

3מוסיפים את הפלפלים לסיר העגבניות, מוסיפים מלח ומעט צ'ילי גרוס חריף. מבשלים עוד כשעה על אש מאוד נמוכה.

להכנת המילוי:

1מקפיצים מעט את העוף והנבטים במחבת עם מעט שמן זית, מלח, פלפל וקארי.

2ממלאים כל פיסת בצק במעט תערובת. סוגרים את הבצק (להידוק הבצק ניתן להיעזר במעט קמח ומים) ומטגנים בשמן עמוק.

להכנת מרק העגבניות:

1מטגנים במחבת עם מעט שמן את הבצל, השום, הפטרוזיליה והכרפס.

2מוסיפים את העגבניות, מכסים את המחבת וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד להתרככות.

3בתום הבישול טוחנים מעט את הכל במעבד מזון לקבלת מרקם יותר חלק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il