
המצרכים :למרנג איטלקי:
לקרם:
לגיוון הקרם:
לבישקוטי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1להכנת המרנג: בסיר קטן מחממים מים ו-215 גרם סוכר ל-125 מעלות צלזיוס. במקביל מקציפים את חלבוני הביצה במיקסר עד ליצירת קצף יציב ורך. עם הגעת הסוכר לטמפרטורה של 125 מעלות מגבירים את מהירות ההקצפה ומוזגים את הסירופ על דופן קערת המיקסר. עוצרים את ההקצפה כשהסירופ התערבב בקצף ודופן הקערה חמימה (סימן שהקצף כולו בטמפרטורה שווה). 2בקערת מיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ללא הוספת סוכר. 3בקערה נפרדת פותחים את גבינת המסקרפונה באמצעות לקקן עד לקבלת מחית חלקה, ללא גושים ונוחה לעבודה. 4מקפלים מרנג איטלקי לתוך גבינת המסקרפונה עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את השמנת המוקצפת עד לקבלת תערובת במרקם אחיד. מחלקים את התערובת לשניים ומוסיפים למחצית את תמצית הקפה. מערבבים היטב. 5הרכבת המנה: בקערה מערבבים 100 גרם חלב עם מנת אספרסו ומטבילים את הבישקוטי. מסדרים בכוס הגשה את הטירמיסו בשכבות שימלאו את הכוס – שכבת קרם קפה, מעליה שכבת בישקוטי ושכבת קרם לבן מלמעלה. 6מזלפים נוטלה מלמעלה (אפשר להמיר באבקת קקאו) ומכניסים לקירור עד להתייצבות, במידת הצורך ניתן גם להכניס למקפיא. תגיות:טירמיסו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |