
המצרכים :לבצק פוקצ'ה:
לבשר:
לפירות המקורמלים:
לטחינה:
אופן ההכנה:1בקערת המיקסר מערבבים את המים עם שמרים וסוכר ומניחים ל-5 דקות. מוסיפים את הקמח בהדרגה, תוך כדי ערבול, ואחריו את המלח והשמן. מערבלים עד שהבצק אחיד ורך (כ-6 דקות). מניחים את הבצק על תבנית משומנת בשמן זית ומתפיחים 30 דקות. 2מטגנים בחמאה ושמן זית את הבשר עם שאר החומרים (חוץ מהתרד והאורגנו). 3מכינים את הטחינה עם המים וגרידת הלימון. 4מקלפים אגס וחותכים לקוביות, וחותכים ענבים לחצי. מניחים בקערה, שופכים מעל מייפל טבעי, ומתבלים בהל כתוש, מלח, פלפל וגרידת לימון. מכניסים לתנור חם על 180 מעלות למשך חצי שעה. 5פותחים את בצק הפוקצ'ה ומורחים עליו שמן זית, פלפל חריף וגרידת לימון. מניחים מעל את הבשר ומעל הבשר את הפירות המקורמלים. מניחים מעל אורגנו טרי ותרד טרי. 6סוגרים ומהדקים לסירוגין לאורך הפוקצ'ה ואז מסובבים לשבלול. מורחים שמן זית, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור על 200 מעלות עד להזהבה יפה. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |