
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצלים בסיר עד להזהבה. מוסיפים את הפולים ומתבלים במלח, פלפל, כורכום, כמון ומעט משיה. מערבבים. 2מפרישים הצידה חלק מהכוסברה והפטרוזיליה ואת השאר קוצצים במעבד מזון. מוסיפים לסיר, יחד עם הסלרי. מוסיפים מים עד כיסוי ומבשלים עד שהפול מתרכך. 3מכינים ציר דגים: חותכים את הדג לסטייקים ומסדרים בסיר נפרד. 4מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה ששמרנו בצד ואת שורש הסלרי ומכסים במים וביין לבן בכמות זהה. מתבלים במלח, פלפל וזעפרן, מביאים לרתיחה ומניחים לבישול על אש קטנה. 5סוחטים לימון שלם לתוך סיר הפולים. מעבירים את הציר (נוזל בלבד) בהדרגה ותוך המשך בישול לסיר הפול. 6כשהפולים רכים טוחנים הכל בבלנדר מוט (משאירים מרקם גס). 7ממשיכים לבשל כדי לצמצם נוזלים ולהגיע למיצוי טעמים. מוסיפים את הדג עצמו ומבשלים עוד 5 דקות. מגישים עם אריסה. תגיות:מרק דגים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |