
המצרכים :
לרוטב הלימון:
לשמן הכוסברה:
לרוטב השמנת:
אופן ההכנה:1מבשלים את הכרוב הסגול 5-10 דקות. 2מסננים ושומרים כוס אחת ממי הבישול בשביל הרוטב. 3צולים את הכרוב בתנור עם שמן זית ומלח גס. 4קולים את הפלפלים בתנור 10 דקות. 5לרוטב: מרתיחים את מיץ הלימון בסיר עם הקורנפלור ומערבבים עד שהרוטב מסמיך. 6מכינים שמן כוסברה: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לעיסה חלקה. 7מתבלים את הזוקיני ומטגנים בשמן זית עד השחמה. 8הדג: מחממים מחבת עם שמן זית. ממליחים את הצד של העור ומטגנים כשהוא פונה כלפי מטה. לוחצים אותו מעט, והופכים בכל שתי דקות עד שהדג מוכן. מניחים בצד למנוחה. 9מכינים רוטב שמנת: מביאים לרתיחה שמנת מתוקה עם מי הבישול של הכרוב הסגול ומבשלים עד צמצום. 10הגשה: מסדרים את הירקות על צלחת, מניחים את הדג ועליו כפית רוטב לימון וכפית שמן כוסברה. מטפטפים מעל הירקות את רוטב השמנת. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |