
המצרכים :ללשון
לתפוחי האדמה
לחזרת הקלאסית
לחזרת הלבנה
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר לחץ את הירקות עם השמיר ושיני השום. מוסיפים את הלשונות ומטגנים קלות. מוספים מלח גס ופלפל שחור ומכסים במים. 2מביאים לרתיחה, וסוגרים את סיר הלחץ (במצב לחץ גבוה) לכשעה. מומלץ לפתוח לאחר כ-50 דקות לבחינת מצב הרכות של הלשונות - הן צריכות להיות רכות מספיק אך לא רכות מדי, ועדיין קצת צמיגיות. 3תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם רכים, אבל לא יותר מדי. מוציאים ומניחים בצד. 4חזרת קלאסית: מערבבים את כל המרכיבים ומאזנים את הטעמים. החזרת צריכה להתקבל חריפה, חמוצה ומתוקה. 5חזרת לבנה: מערבבים את כל המרכיבים. 6הרכבת המנה: מקלפים את הלשונות המבושלות ומסירים חלקים שנראים מיותרים. חוצים כל לשון לשתיים לאורכה. 7מקפיצים את תפוחי האדמה המבושלים בחמאה ושמיר. מתבלים. 8מסדרים בצלחת לשונות טלה, שני סוגי חזרת ותפוחי אדמה. תגיות:לשון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |