
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הירקות הצהובים ומקפיצים עד להשחמה קלה. 2מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מניחים את פרוסות הדג על הירקות ומעל מפזרים את עלי המנגולד והכוסברה הקצוצה. מכסים ונותנים לכל העסק להזיע. 3לוקחים את כוס המים הרותחים ואליה מוסיפים את התבלינים, מערבבים עד להמסה. 4יוצקים את הנוזל המתובל בעזרת כף על הדג ועל הירקות עד כיסוי של חצי הגובה. 5מכסים שוב ומבשלים על אש קטנה כ- 7 דקות נוספות. 6בצלחת רחבה או מגש מתכת מסדרים את החריימה. מסביב מניחים פרוסות צנונית, בצל ירוק שלם ופלחי לימון. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |