אוכל
אוכל

חריימה מירקות צהובים

חריימה כזה עוד לא טעמתם! תכינו את החלה ותתכוננו לנגב את הצלחת עד הברקה

|מאסטר שף| פורסם21:17
Rating:4.820reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 2 נתחי דג מסוג לוקוס במשקל של 180 גרם ליחידה
  • 3 שיני שום חתוכות גס
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 פלפל צהוב חתוך גס
  • 1 קישוא צהוב חתוך גס
  • 1 סקוואצ' חתוך גס
  • 1 פלפל חריף צהוב חצוי לחצי
  • 3 עלי מנגולד קרועים לפיסות גדולות
  • 2 כפות כוסברה קצוצה גס
  • 3/4 כוס מים רותחים
  • 1/3 כפית מלח
  • 1/3 כפית פלפל שחור
  • 1/3 כפית כורכום
  • מעט אגוז מוסקט
  • 1 עלה דפנה

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הירקות הצהובים ומקפיצים עד להשחמה קלה.

2מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מניחים את פרוסות הדג על הירקות ומעל מפזרים את עלי המנגולד והכוסברה הקצוצה. מכסים ונותנים לכל העסק להזיע.

3לוקחים את כוס המים הרותחים ואליה מוסיפים את התבלינים, מערבבים עד להמסה.

4יוצקים את הנוזל המתובל בעזרת כף על הדג ועל הירקות עד כיסוי של חצי הגובה.

5מכסים שוב ומבשלים על אש קטנה כ- 7 דקות נוספות.

6בצלחת רחבה או מגש מתכת מסדרים את החריימה. מסביב מניחים פרוסות צנונית, בצל ירוק שלם ופלחי לימון.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות):

אנרגיה585 קלוריות
חלבונים48 גרם
פחמימות17 גרם
שומנים36 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il