
המצרכים (2 מנות):לעוף
לפירה הדלעת
לבצק
לרוטב העגבניות
לרוטב עשבי התיבול
אופן ההכנה:העוף: 1מערבבים את מרכיבי העוף. 2אופים בתנור על 200 מעלות עד שהכרעיים מזהיבות. פירה הדלעת: 1מבשלים את קוביות הדלעת במים רותחים עד לריכוך. 2מועכים ומתבלים בשמן, מרוות אננס ומלח. 3ממלאים את הפלפלים בפירה. 4צולים על גריל עד לקלייה. הבצק: 1מערבבים את מרכיבי הבצק בקערה. 2לשים את הבצק ומניחים להתפחה של כשעה. מוצאים אוויר ומתפיחים שוב. 3אופים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה. רוטב העגבניות: 1צולים את העגבניות, קולפים ומתבלים בשמן זית, מלח, בזיליקום פסטו ושום. 2מרסקים לעיסה ושומרים במקום חם ומכוסה. רוטב עשבי התיבול: מערבבים את מרכיבי רוטב עשבי התיבול בקערה, מכסים ומחממים בתנור על חום מינימלי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |