
המצרכים :לסרדינים הממולאים:
לסלסה:
לפיתות:
אופן ההכנה:1הסרדינים: מפלטים את הסרדינים מהראש עד הזנב, משאירים את שני הפילטים מחוברים. 2המלית: מערבבים יחד עדשים חומות מבושלות, הרבה פלפל ירוק קצוץ דק, מלח, פלפל, שמן זית ועלה קטן קצוץ של מרווה. 3ממלאים את הפילטים במלית (סוגרים כמו דג שלם), מקמחים מעט ומטגנים בשמן עמוק. 4הסלסה: מרסק בפומפייה עגבניות, שום, פלפל ירוק חריף, מלח ושמן זית ומערבבים. 5הפיתות: מערבבים קמח עם קצת מלח, מוסיפים מים עד לקבלת בצק לא דביק. הופכים מחבת ומחממים אותה היטב, מרדדים את הפיתות לעיגול דק ומניחים על המחבת ההפוכה. אחרי דקה-שתיים, הופכים לצד שני. מורידים מהאש. מערבבים שמן זית עם עשבי התיבול והפלפל ומורחים על הפיתות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |