
המצרכים :לפלפל:
לכרישה:
לאספרגוס:
לבייבי זוקיני:
לטפנד:
אופן ההכנה:1הפלפל: קולים את פלפל השושקה היטב בתנור ומקלפים. פותחים אותו רק מצד אחד ומוציאים את הגרעינים. 2מערבבים בקערה גבינת עיזים ויוגורט עזים, בצל ירוק, שמיר, אגוזי מלך, שמן זית ואבקת ג'ינג'ר. ממלאים את הפלפל. 3הכרישה: מערבבים היטב את הכרישה הקצוצה, השמנת, הבצל, השום, התבלינים והחמאה. 4מבשלים 4 עלים מהכרישה השלמה במי מלח. מוציאים, מסדרים את התערובת ומגלגלים כמו סושי. עוטפים בניילון נצמד. 5האספרגוס: מקלפים את האספרגוס ומטגנים דקה בשמן זית עם מלח ופלפל. 6בינתיים טוחנים בבלנדר אגוזי מלך, שום, פטרוזיליה, קצת שמיר ופרמזן עד שנוצרת אבקה. 7מגלגלים את האספרגוס באבקה ומחזירים לטיגון לדקה נוספת. 8בייבי זוקיני: חותכים בייבי זוקיני לשניים, מתבלים ומטגנים משני הצדדים 2 דקות בשמן זית. 9מערבבים את השאלוט, הפטרוזיליה, השום, הענבים, 3 כפות שמן זית, חומץ התפוחים, מלח ופלפל. משרים את הזוקיני עד ההגשה. 10הטפנד: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת קרם. 11מצלחתים: מורחים את רוטב הטפנד ומסדרים את הירקות כמו זר. המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |