
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בתערובת של חמאה ושמן זית. 2מוסיפים את כל הפטריות, מקפיצים במחבת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים יין לבן ומבשלים 5-7 דקות. 3בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 4מסננים את הפסטה המוכנה ומעבירים למחבת עם הפטריות והבצל. מקפיצים ביחד 3-4 דקות עם כמה עלי מרווה טריים. מתכוני התכנית מוןבאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טבו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |