אוכל
אוכל

פטוצ'יני פטריות

מתכון פשוט אבל מצוין לאחת המנות האהובות של המטבח האיטלקי. הסוד הוא ברוטב העדין והמדויק - עם אגוז מוסקט, מרווה וקצת יין לבן. פחות מחצי שעה ואתם כבר אוכלים

|מאסטר שף| פורסם11:30
פטוצ'יני של יהונתן (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
Rating:4.7106reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת פסטה פטוצ'יני
  • בצל קצוץ
  • חמאה, לטיגון
  • שמן זית, לטיגון
  • פטריות מכמה סוגים, חצויות: פורטובלו, שיטאקי ושמפיניון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • חצי כוס יין לבן
  • כמה עלי מרווה טריים

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל בתערובת של חמאה ושמן זית.

2מוסיפים את כל הפטריות, מקפיצים במחבת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים יין לבן ומבשלים 5-7 דקות.

3בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

4מסננים את הפסטה המוכנה ומעבירים למחבת עם הפטריות והבצל. מקפיצים ביחד 3-4 דקות עם כמה עלי מרווה טריים.

מתכוני התכנית מוןבאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טבו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il